Uppgraderingar - Välkommen till Jerker Antoni Konsult

Till innehåll

Uppgraderingar

ORGLAR > MODELLER
VISCOUNT A.W.K. TRÄKLAVIATUR
Viscount A.W.K. (Advanced Wooden Keyboard) är speciellt framtagen för professionella organister som kräver en klaviatur med den perfekta känsla i fingrarna som tidigare endast en äkta piporgel kunnat ge.

VISCOUNT A.W.K. KLAVITURERNA tillsammans med Viscounts patenterade PHYSIS-teknik ger organisten den fysiska känslan av att spela på en äkta piporgel in i minsta detalj.
Viscount har valt ut de bästa materialen för att ge klavitaturen ett vackert utseende, optimal känsla och mekanisk precision av högsta klass. På Viscount A.W.K. klaviaturer ställer man fysiskt in trycket separat för varje tangent för både tryckpunkten och "eftertrycket".

TP8 TRÄKLAVIATURER FRÅN FATAR
De stora tangenterna är klädda med ebenholtz, de små är av solitt ljust trä. Väldigt snyggt!
Känslan i den vanliga "Tracker Touch" klaviaturerna är exceptionellt bra och ytan är något matt, lite som elfenben, men håll med - det är väldigt snyggt, särskilt på orglar utan jalusi, och känns ännu mer äkta.
RAK KONKAV 30 TASTERS PEDAL
Priset på uppgraderingen från standard till rak konkav pedal hittar du i min prislista.
RAK KONKAV 32 TASTERS PEDAL
Prisset för uppgradering från standard till rak konkav pedal på modeller med 32 tasters pedal hittar du i min prislista.
ORGELBÄNK MED STÄLLBAR HÖJD
Bänken har stativ av stål med 132 cm mellan gavlarna så en 32 tasters pedal får plats.
Höjden är ställbar 57-72 cm. Sitsen är av trä med rundada kanter, storlek 150X34,5 cm med tålig svart pianolack.
Lätt att byta ut mot en annan sits - kanske den på din gamla orgelbänk.
Uppgradering från standardbänken kostar bara 7.900:- inkl frakt när du köper en ny orgel!
Kolla mer om den här!
VISCOUNT BÄNK MED STÄLLBAR HÖJD
Viscount har tagit fram bänkar med ett stort hjul till höger på framsidan för att justera höjden. Bänken är 132 cm mellan gavlarna så den klarar även 32 tasters pedaler. Bänken levereras i samma finish som orgeln - kolla i prislistan vad det kostar.
VALFRI FÄRG!
Du kan beställa din Viscountorgel i valfri färg. Det gäller samtliga modeller som har äkta ekfaner, de som har laminat sitter tyvärr inte lacken kvar på.
Viscount Sonus 50 Dlx kommer först.
Därefter en Sonus 40 som står i Hjorted.
Och därefter en Ouverture 3 som står i Svenljunga kyrka. Observera att man lackar även bänken och pedalen.
Alla delar måste lackas var för sig och sedan sättas ihop. Så det tar några veckor extra att få en orgel speciallackad. Men å andra sidan så får du den i exakt den kulör som du specificerat.
Det kostar idag 15% extra på totalpriser för speciallackad orgel inkl lack av uppgradering som pedal och bänk med ställbar höjd. Det är i dagsläget (maj 2020) 2-4 månaders leveranstid för en speciallackad orgel beroende på modell.
Tillbaka till innehåll