MIDI pedaler - Välkommen till Jerker Antoni Konsult

Till innehåll

MIDI pedaler

ORGLAR > MODELLER
ORGELPEDAL FÖR MIDI
Viscounts orgelpedaler för MIDI håller högsta klass och det är precis samma pedaler som levereras med orglarna med den skillnaden att anslutningen är till MIDI och inte med en flatkabel till en Viscount orgel.
Viscount själv pratar om pedalboard vilket borde översättas till pedalbord.
Observera att man kan ställa in önskad MIDI-kanal på pedalen så den går att anpassa till instrumentet som den kopplas ihop med, till skillnad mot en del tillverkare som har en fast MIDI-kanal.

Viscount MIDI pedal Straight 27 eller Straight Radial 27
Fristående rak solfjäderformad 27 tasters pedal med MIDI som finns i två utföranden, solfjäderformad som på bilden, eller rak som pedalen på Vivace 30. 2 svällare som syns på bilden ingår ej - finns som tillbehör - se nedan. Priset är inkl frakt direkt från fabriken i Italien till din dörr.
Precis som alla Viscounts MIDI-pedaler så kan man välja vilken MIDI-kanal som används med hjälp av DIP-switchar.
Priser hittar du i AKTUELL PRISLISTA!
Viscount MIDI pedal Straight 30 eller Straight Concave 30
Fristående rak eller rak konkav 30 tasters pedal med MIDI. 2 svällare som syns på bilden ingår ej - finns som tillbehör - se nedan. DIP-switchar för val av MIDI-kanal. Priset är inkl frakt direkt hem till din dörr från fabriken i Italien.
Viscount MIDI pedal Radiating Concave 30
Radial (solfjäderformad) konkav 30 tasters modell. Priser hittar du i AKTUELL PRISLISTA!


Viscount MIDI pedal Straight eller Straight Concave 32
Fristående rak konkav 32 tasters pedal med MIDI. DIP-switchar för val av MIDI-kanal. 2 svällare som syns på bilden ingår ej - finns som tillbehör - se nedan. Priset inkluderar frakt direkt till din dörr från fabriken i Italien. Finns även som rak pedal till samma pris
Priser hittar du i AKTUELL PRISLISTA!
Viscount MIDI pedal Concave Radial 32 AGO
Solfjäderformad (radiell) konkav 32 tasters pedal enligt AGO-standarden med MIDI. DIP-switchar för val av MIDI-kanal. 2 svällare som finns på bilden ingår ej - finns som tillbehör. Priset inkluderar frakt direkt till din dörr från fabriken i Italien. Finns även som rak radiell pedal samma pris.
Priser hittar du i AKTUELL PRISLISTA!
Viscount 2 svällare för MIDI pedaler.
2 svällare med individuellt ställbara MIDI-kanaler. Priset gäller endast i samband med köp av Viscount MIDI-pedal
Priser hittar du i AKTUELL PRISLISTA!
Tillbaka till innehåll