ÖPPET - Välkommen till Jerker Antoni Konsult

Till innehåll

ÖPPET

Jag har ÖPPET HUS 12-16 ungefär en måndag i månaden så du kan komma
förbi och provspela mina instrument utan att boka tid.

NÄSTA ÖPPET HUS MÅNDAG 12 OKTOBER 12-16.


ÖPPET HUS FRAMÖVER
16 NOVEMBER preliminärt
Här kan du provspela Cantorum Duo och Cantorum VI Plus   SONUS 40 uppgraderad med TP8 träklaviaturer, SONUS 60, OUVERTURE 3, jazz- och gospelorglarna KeyB, Classico digitalflygel och digitalpiano samt PHYSIS PIANO Jag väntar också in Legend '70s serien under våren.
Vill du höra en Viscount Ouverture i en kyrka så kan vi gå upp till Stefanskyrkan som ligger bara 300 meter från utställningen och provspela den 4-manualiga Ouverture levererade dit hösten 2017.

Det är en otroligt skillnad på ljudet och möjligheterna med PHYSIS nya modlingbaserade teknik jämfört med orglar med traditionell samplingsbaserad teknik - låt mig demonstrera.
Här är det PHYSIS physical modeling som gäller! Det ger en helt annan realism och massor med möjligheter - t ex över 600 stämmor i det inbyggda biblioteket och en orgel som inte blir omodern då den uppdateras kontinuerligt med mjukvara. Uppdateringarna är dessutom gratis!
Ibland händer det att eminente orgelbyggaren och organisten Henric de Koster också är på plats att visa alla finesserna - han har ju en Viscount Sonus 40 själv där hemma och vet hur man kan bygga upp sin egen virtuella piporgel, hur man konfigurerar C/C#-låda på bästa sätt osv. KARTA HITTAR DU HÄR!

Tillbaka till innehåll