CANTORUM - Jerker Antoni Konsult AB

Title
Go to content

CANTORUM

ORGLAR
Cantorum TRIO orgel 33.300:-
Cantorum TRIO med träklädda klaviaturer 43.000:-
TRIO paket med stativ och 30 tasters MIDI pedal 50.000:-
2 svällare till MIDI-pedal kostar 2.500:-.
Standard bänk för MIDI-pedal 30 3.600:-
Original Softcase 2.300:-
ANTONI hydraulisk bänk 9.900:-
Samtliga priser inkl moms och frakt.
Passande MIDI-PEDALER hittar du här!

CANTORUM TRIO
En portabel 3-manualig kyrkorgel!
Cantorum Trio väger 32 Kg och är i princip en Chorum S80 förutom att högtalarna är mindre samt att pedal och svällare inte ingår.
Cantorum Trio använder den senaste samplingstekniken från Viscount med 46 samplade stämmor i fyra stilar + 15 orkesterstämmor som piano, harpsichord och strings, den har inbyggda högtalare, hörlursutgång och MIDI-ingång för t ex att ansluta en pedal samt ingång för sustainpedal och svällare.
Cantorum Trio använder samma fina Tracker Touch klaviaturer med simulerad tryckpunkt precis som på övriga Viscountorglar ända upp till Ouverture.
PRISER FRÅN 1 OKTOBER 2021
Cantorum DUO orgel 24.900:-
Paket med stativ och 27 tasters pedal 40.900:-.
Paket med stativ och 30 tasters pedal 42.400:-
Svällare ingår inte - 2 svällare kostar 2.500:-.
Standard bänk 3.600:-
Original Softcase 2.000:-
ANTONI hydraulisk bänk 9.900:-
Samtliga priser inkl moms och frakt.

CANTORUM DUO
En portabel 2-manualig kyrkorgel!
Cantorum Duo väger under 20 Kg och har allt det som finns i en Chorum 40 förutom att högtalarna är mindre samt att pedal och svällare inte ingår.
Cantorum Duo använder den senaste samplingstekniken från Viscount med 30 samplade stämmor i fyra stilar + 15 orkesterstämmor som piano, harpsichord och strings, den har inbyggda högtalare, hörlursutgång och MIDI-ingång för t ex att ansluta en pedal samt ingång för sustainpedal och svällare.
Cantorum Duo använder samma fina Tracker Touch klaviaturer med simulerad tryckpunkt precis som på övriga Viscountorglar ända upp till Ouverture.
Staffan Biörklund-Jullander skickade en bild och var jättenöjd med sin Cantorum Duo med 30 tasters pedal och bänk som han lyckats klämma in under trappen, hur snyggt som helst.
Han hälsar att han skall använda Ouverture digitalorgeln i Caroli på sin nästa dubbel-CD. Piano/orgel arr från sin pianokonsert bla.
Hans trippel-CD finns på youtube om du söker på: Staffan Biörklund-Jullander skivbolag Sterling.
Jenny Nordström skickade en bild och skrev att orgeln står i Glanshammars församlingshem och kommer användas av kantorer såväl som orgelelever!
Det är ett paket med Cantorum DUO med stativ + 30 tasters pedal + svällare + en Antoni pianobänk med ställbar höjd.
Denna modell har alldels utmärkt ljud trots storleken då kabinettet tillverkats i syntetmaterial kombinerat med trä och dom två 5-tums inbyggda högtalarna drivs med en förstärkare på hela 2X22W.
MIDI In/ut. Samma fina "Tracker Touch" klaviatur som de stora Viscountorglarna. Utmärkt samplat flygelsound dessutom. Utgång för både svällare och sustainpedal. Storlek 9X90X30cm. Vikt endast 14 Kg.
PRISER FRÅN 1 OKTOBER 2021
Cantorum VI Plus 15.900:-
Viscounts original gigbag kostar 1.200:-.
VISCOUNT CANTORUM VI PLUS
En ny uppdaterad variant av populära Cantorum har presenterats våren 2018. En portabel 61-tangenters kyrkorgel med ställbar splitpunkt, ingång för MIDI-pedal och pedalstämmor inbyggda, programmerbara stämmor för vänster/höger samt en funktion att lägga till den lägsta tonen i basen utan att använda pedal. Lättanvänd och låg vikt. Alla stämmor är i Stereo och mycket realistiska.
Lyssna i videon nedan på den nya "ljudmotorn" som sitter i Cantorum VI Plus, DUO och TRIO.
Samma ljudmotor sitter även i CHORUM-SERIEN
Back to content